Hirdetés
Hirdetés

Elárulta Eva Mendes, miért fordított hátat Hollywoodnak

A Ryan Goslinggal való közös munka volt az, ami tizenkét évvel ezelőtt fenekestül felforgatta Eva Mendes életét. A színésznő egy tévéinterjúban elárulta, mi köze volt ennek a Hollywoodból való távozásához.


Tíz évvel ezelőtt, amikor az 50 éves Eva Mendes először lett anya, ugyanezzel a lendülettel visszavonult Hollywoodból. Az áttörést a 2000-es évek elején olyan mozisikerekkel érte el, mint a Randiguru és a Halűlosabb iramban. Filmes karrierje az „Elveszett folyó” című filmmel ért véget, amely férje és az Oscar-díjas Ryan Gosling első rendezése volt. Míg a sármos színész tovább építi a Hollywood-i karrierjét, Mendes a két közös lányukról gondoskodik, modellkedik, gyerekkönyveket ír és saját tiszítószivacsokat is piacra dobott.

Meglepő vallomás

Hivatkozás másolása

Az egykori színésznő most a Good Morning America című műsorban elárulta, miért vonult vissza valójában a szakmától - és hogy mi köze van ennek a férjéhez. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy egyszer visszatér. „Ha lesznek érdekes szerepek” - mondta a műsorban ezzel kapcsolatban. Majd felemlegette a filmet, am mindent megváltoztatott. Amikor Mendes 2012-ben a Túl a fenyvesen című családi drámát forgatta, beleszeretett a partnerébe, Ryan Goslingba. Tulajdonképpen ez lett a karrierjének a vége is. Nem sokkal később anya lett, majd úgy érezte, mindent elért. „Akkor hagytam abba, amikor... ez tíz évvel ezelőtt volt... úgy éreztem, hogy megcsináltam, érted?” - fogalmazott.

Amikor Mendes 2012-ben a The Place Beyond the Pines című családi drámát forgatta, ő és Ryan Gosling a forgatáson szerettek egymásba. Visszatekintve, ez volt Mendes vége is az álomgyárban. Nem csak, hogy nem sokkal később anya lett, de úgy érezte, mindent elért. A most 50 éves színésznő így magyarázza: „Akkor hagytam abba, amikor... ez tíz évvel ezelőtt volt... úgy éreztem, hogy megcsináltam, érted?”.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés