Hirdetés
Hirdetés

Álomesküvő a saját kertjében: ez a Hollywood-i színésznő kimondta a boldogító igent

A közösségi oldalán jelentette be a náoszerű színésznő: hozzáment a szerelméhez.

Jó hírek Hollywoodból: Kat Dennings, a Vészhelyzet és a Thor színésznője kimondta a boldogító igent párjának, Andrew W. K-nek. A 37 éves színésznő és párja, a 44 éves zenész egy meghitt ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak a színésznő kertjében. Kat több képet is posztolt a nagy napról az Instagram-oldalán, amelyek a Vogue magazin exkluzív fotózásán készültek. Az egyik fotón a boldog pár esküvői ruhájukban látható egy réten ülve.

"Rájöttünk, hogy egy kis esküvő otthon túl hangulatos ahhoz, hogy ellenálljunk" - mondta Kat a Vogue-nak.
"Rájöttünk, hogy egy kis esküvő otthon túl hangulatos ahhoz, hogy ellenálljunk" - mondta Kat a Vogue-nak. Instagram/katdennings

A színésznő azóta több fekete-fehér portrét is megosztott, melyeken kedveséhez bújik a saját kertjében. Az esküvőre a Vogue szerint 2023. november 27-én került sor Los Angeles-i otthonukban. A pár eredetileg egy nagy, hagyományos esküvőt fontolgatott - de végül egy meghitt ceremónia mellett döntöttek. "Rájöttünk, hogy egy kis esküvő otthon túl hangulatos ahhoz, hogy ellenálljunk" - mondta Dennings a magazinnak.

"Azt akartam, hogy az esküvőnk minden szempontból más legyen, mint egy "ipari rendezvény"" - így Kat.
"Azt akartam, hogy az esküvőnk minden szempontból más legyen, mint egy "ipari rendezvény"" - így Kat. Instagram/katdennings

A vendégek között volt a 43 éves Macaulay Culkin és párja, a 35 éves Brenda Song is, és az is kiderült, hogy az eseményt a pár szervezte meg és találta ki az utolsó mozzanatig. "Azt akartam, hogy az esküvőnk minden szempontból más legyen, mint egy "ipari rendezvény"" - mondja a menyasszony, majd hozzátette: "Még az esküvőnk összes virágdíszét, a folyosó elemeit és a szertartás boltívét is magam készítettem, ami három teljes napig tartott. Azt akartam, hogy az egész élményt a kezembe vegyem, és úgy érezzem, hogy az alapoktól kezdve mi teremtettük meg a pillanatunkat."

Címlapfotó: Instagram/katdennings

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés