Hirdetés
Hirdetés

Erről árulkodik a kedvenc manikűr árnyalatod

Te tudtad, hogy a kedvenc köröm színed nagyon sokat elmond a személyiségedről? Persze nem kell minden pontban magadra ismerned, viszont kutatások kimutatták, hogy a színválasztás kapcsolatban áll a főbb személyiségjegyeiddel.

Piros

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni és nagyon határozott vagy. Könnyen hozol döntéseket, legyen szó az életnek bármelyik területéről. Szeretsz csinosan öltözni és a hétköznapokban is gyakran viselsz magassarkút. 

Nude

Nehezen adsz hangot a véleményednek, mert sokszor nem szeretnél megbántani másokat. Nem vagy bulizós fajta, viszont szeretsz a csajokkal néha vacsizni járni. Imádod a romantikus filmeket és sorozatokat.

Fekete

Nagyon fontos számodra az anyagi függetlenség és ezért gőz erővel a sikerekre fókuszálsz a munkában. A barátaid alig tudnak elérni a telefonon, sokszor akár napokig sem hívod őket vissza. Ha bulizni mész, akkor viszont te vagy a party szíve és lelke.

Francia

Nagyon nőies vagy és ez a maníkűrödre is érvényes. Imádod a kényeztető fürdőket és biztosan 1000 skincare és smink cuccal rendelkezel. A parfümök terén a kedvenc illatjegyed a rózsa. Nem szereted a meglepetéseket és állandóan pontos vagy.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés