Hirdetés
Hirdetés

Erre figyelj a Black Friday vásárlás során

Idén is óriási akciókkal találkozhatsz a Black Friday promóciók során. Ma már szinte a legtöbb áruház ilyen promócióval kedveskedik a vásárlóinak karácsony előtt. A szemfülesek, akár 80% kedvezménnyel is vásárolhatnak csúcsminőségű termékeket. Most pedig bemutatunk pár tippet, hogy biztosan ne csússz le az akciókról.

November 24-én lesz a legtöbb üzletben, viszont néhány helyen már 17-én bezuhannak az árak.

1. „Bevásárlólista”

Mielőtt megrohamozod a kedvenc boltodat nagyon fontos, hogy tanulmányozd át a készletüket és tájékozódj az akciókról. A legnépszerűbb darabokat percek alatt elkapkodják, úgyhogy fontos az összeszedettség.

2. Érkezz időben

Mivel a készlet véges és az akciók amúgy is csak nagyon limitált készletre érvényesek, ezért fontos nyitásra érkezni. Amennyiben pedig egy webshopból szeretnél rendelni, akkor már az akció kezdete előtt fél órával nyisd meg az oldalt és folyamatosan frissítsd!

3. Csak semmi megfontolatlan döntés!

Ahogy az első pontban említettük, nagyon fontos az előre tervezés, ha már pontosan tudod, hogy mit szeretnél, akkor nem fogsz véletlenül valami felesleges butaságot megvenni. A limitált készlet és gyors döntés miatt sajnos sokan rengeteg olyan dolgot vesznek, amit később megbánnak és sosem használnak.

4. Rafinált kombó

A legtöbb üzletnek van törzsvásárlói programja, vagy valamilyen állandó kuponos kedvezménye, amit sok esetben kombinálhatsz más akciókkal. Ezeknek is mindenképpen járj utána főleg, ha valami nagyobb értékű beruházásra készülsz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés