Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas örömhírt közölt a magyarok kedvenc színésznője - Fotó

„Ezt még azelőtt posztolom, mielőtt anyukám mindenkinek elmondja”.

Micsoda öörmhír: Emma Roberts (33) igent mondott - szerelme, Cody John megkérte a kezét. A hollywoodi színésznő az Instagram-profilján jelentette be a hírt, és egy szelfit posztolt magáról és leendő férjéről. Csak úgy sugárzik a képen miközben büszkén mutatja meg a gyűrűjét, mellette a párja, szinténe széles mosollyal az arcán. A fotójuk alá egy szív emojit tett és az alábbi sorokat: „Ezt még azelőtt posztolom, mielőtt anyukám mindenkinek elmondja”.

Ezzel a képpel kürtölte világgá: eljegyezte szerelme Emma Robertset.
Ezzel a képpel kürtölte világgá: eljegyezte szerelme Emma Robertset. Instagram/emmaroberts

Az American Horror Story színésznője és Cody John két éve alkot egy párt. 2022 nyarán szerettek egymásba. Nem sokkal azután, hogy Emma és Gareth Hedlund szakítottak. Három évig voltak együtt, és egy kisfiuk is született, Rhodes Robert Hedlund, aki már 3 éves. Ezt követően jelentette ki a színésznő, nem szeretne többet színésszel randizni, és bár Cody John is az, ő azóta egyre többször csak a háttérben dolgozik a filmiparban.

Leánybúcsú sztárparádéval

Hivatkozás másolása

A bejegyzés alatt hírességek is szép számmal felbukkannak és gratulálnak a párnak. Köztük van Ashley Tisdale és Lindsay Lohan is. Emma egyik közeli barátnője, Lea Michele pedig máris bejelentette: „Már tervezem a Bachelorette bulit!!!!. Annyira örülök neked, bébi!!!”. Nos, a lánybúcsú a jelek szerint sztárparádé is lesz, pláne, ha csatlakozik Emma nagynénje, Julia Roberts is.

Címlapfotó: Profiemdia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés