Hirdetés
Hirdetés

Emma Roberts elárulta, hogy milyen volt Kim Kardashiannel dolgozni

A két sztárnak lehetősége volt az American Horror Story: Delicate évadában együtt dolgozni. Korábban már voltak olyan pletykák, hogy Emma nehezen viselte Kim díva pillanatait most viszont Emma megtörte a csendet és Bruce Bozzi podcastjében, aminek Table for Two a neve és amerikában az iHeart Radio közvetíti.

Először is elárulta, hogy Kim minden epizód forgatásán nagyon felkészült volt és ultra profi. Azt is elmesélte, hogy a múltban dolgozott már olyan színészekkel, akiknek rengeteg tapasztalatuk volt, mégsem tudták a szövegüket és leégtek a forgatáson. Azt is hozzátette, hogy Kim olyan profi, hogy még ő maga is zavarba jött pedig már 20 éve van a szakmában.

Sőt még azt is megosztotta, hogy Kim nem egy egész csapattal érkezett a forgatásokra, hanem csak a legfontosabb embereivel és nagyon szerényen és alázatosan viselkedett.

Tehát a pletykák nem igazak és a két sztár valóban jó véleménnyel van egymásról. Még a tavalyi évben Kim meghívta Emmát egy Skims rendezvényre, ahol közös fotókat is lőttek.

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés