Hirdetés
Hirdetés

Túl sok botox és töltőanyag? Emily Bluntra rá se ismerni

Az öregedés megállításáért szállt harcba a színésznő.

Örökifjúnak tűnnek - de nem biztos, hogy ez mindig a sok megivott víznek, a rendszeres jógának és a jó géneknek köszönhető. Legyen szó botoxról, plasztikáról, vagy egyéb más trükkőkről, a világsztárok egy idő után mindent bevetnek, hogy minél tovább feszítsék a bőrüket. A jelek szerint Hollywood legfrissebb versenyzője ilyen téren Emily Blunt: a brit színésznő ugyanis már nem úgy néz ki, mint néhány évvel ezelőtt. A rajongói is alig ismerik fel.

A 40 éves színésznő is a botox rabja lett.
A 40 éves színésznő is a botox rabja lett. Címlapfotó: Instagram/1eblnt

Az Ördög Pradát című film sztárja a héten egy Los Angeles-i eseményen keltett nagy feltűnést. A SAG-AFTRA Foundation Conversations Career nevű rendezvényén  tartjelent meg a vörös szőnyegen, az arca pedig természetellenesen merevnek tűnt. A jelenlévők szerint szinte nem is nagyon volt természetes mimikája. A közösségi médiában máris olyan pletykák terjednek, hogy feltöltötték az arcát és botoxinjekciókat is kapott.

Mi történt itt?!!!! Annyira másképp néz ki!

- írta egy komentelő az egyik fotójához. Tény: ha összehasonlítjuk a friss képeket a színésznő régebbi képeivel, jól látható a változás. Emily Blunt egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Címlapfotó: Instagram/1eblnt

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés