Hirdetés
Hirdetés

Először fotózták le a műtétje óta Katalin hercegnét

Katalin hercegnőt hasi műtétje után először látták újra a nyilvánosság előtt.

A 42 éves hercegnőt tavaly december 25-e óta nem látták a nyilvánosság előtt. Úgy tudni, hogy a 41 éves Vilmos herceg feleség januárban egy hasi műtéten esett át. Az egészségi állapotát azóta is szigorúan titkolják. Katalint azóta most először fotózták le nyilvánosan. Az amerikai TMZ celebportál közzétett képeken Katalin fekete napszemüvegben ül egy autó anyósülésén, amit az édesanyja, 69 éves Carole Middleton vezet.

A TMZ szerint az első fotó Katalin hercegnőről a műtétje óta március 4-én, hétfőn készült a windsori kastély közelében. Egy járókelő a saját szemével láttta őt az utcán. "Gyönyörű, napos idő volt, és Katalint az anyukája vitte. A hercegnő az anyósülésen ült, sötét napszemüveget viselt, de jól nézett ki" - mondta a lap forrása.

Mivel a királyi család az elmúlt hetekben nem adott részletes információkat Katalin műtétjéről és egészségi állapotáról, számos pletyka kelt szárnyra. "Kezdettől fogva nagyon egyértelmű volt, hogy a walesi hercegnő egészen húsvét utánig nem lesz szolgálatban, és a Kensington-palota csak akkor ad tájékoztatást, ha valami fontos dologról van szó" - mondta nemrég a család szóvívője. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés