Hirdetés
Hirdetés

Egy lány a Tiktok videója miatt veszítette el a munkáját

A Harrods London legmenőbb üzlete, szinte minden, ami luxus megtalálható. Méregdrága niche parfümök, ultra prémium kávék és persze az összes világmárka ruházati cikkei elérhetőek. 

Az eladóikat is nagy figyelemmel választják ki és rengeteg körös az interjú. Iszonyatosan nehéz ide bekerülni eladónak, viszont regeteg divat fannak ez egy álom meló lehet. 

Egy csajszi nagyon örült neki, hogy sikerült bekerülnie a Harrods csapatába és a szépség szekcióra nyert felvételt. A szuper hírt azonnal meg is osztotta a Tiktok követőivel és az egész videó alatt az egyenruhában volt. A videóval csupán egyetlen gond van, a lány kicsit szarkasztikusan azzal viccelődött, hogy rengeteg gazdag pasi jár ide vásárolni és majd biztosan kifog egy tuti férjet magának. Illetve elég nagyképű és kérkedő volt, hogy mennyire szuper munkát kapott. Cekkold le a videót!

Később pedig feltett egy újabb vidit, amiben elmondta, hogy kirúgták, vagyis el sem kezdhette a munkát, ugyanis valaki meglátta az első videót és etikátlannak tartotta. Azt is elmonta, hogy természetesen viccelt és amúgy nagyon örült a lehetőségnek.

Azt is elárulta, hogy van egy új ajánlata, ami szintén valami nagy divatház, viszont erről soha sem fog a Tiktokon beszélni ezek után...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés