Hirdetés
Hirdetés

Apja klónja lett Dwayne Johnson 22 éves lánya - pankrátor lett - Fotók

Dwayne Johnson sportolóként, színészként és influenszerként is sztár lett.
Dwayne Johnson sportolóként, színészként és influenszerként is sztár lett. Instagram/therock

Ha egy cég világszerte szeretne valamit sikeressé és népszerűvé tenni és elegendő tőke áll a rendelkezésére mindehhez, az elsők között kell, hogy gondoljon arra, Dwayne Johnsonnal kell dolgoznia. Az 51 éves amerikai sztár színész, producer, üzletember, influenszer és egykori pankrátor 391 millió követővel önálló nagyhatalom. Ráadásul három gyermek büszke és szerető apja, így akár bébitápszert is reklámozhatna. És már van, aki a nyomdokaiban jár - igaz, a lánya nem a nőies utat választotta, pankrátor lett.

Dwayne Johnson, azaz A Szikla három csodálatos kislány édesapja. A legidősebb pedig már évekkel ezelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendszeresen az edzőteremben tűnt fel. Simone munkájának meg is lett a gyümölcse, így ő mára már nem csak a géneknek köszönhetően, a testalkatát tekintve is egyre jobban hasonlít az apjára. Sőt, máris több százezer követője van a 22 éves lánynak, aki rendszeresen ringbe is száll, hogy más nőkkel mérje össze az erejét. Mint az apja a 90-es években.

Simone 2001-ben született A Szikla előző kapcsolatából. Ava néven építi karrierjét.
Simone 2001-ben született A Szikla előző kapcsolatából. Ava néven építi karrierjét. Instagram/avawee_

A Szikla 1997-ben vette el Dany Garciát, 2001-ben született meg a lányuk, Simone. A pár 2007-ben szakított. A lány - bár imádja az apját - nem posztol vele közös képeket, nem kapaszkodik a hátára, hogy ismert és népszerű legyen. Igyekszik önerőből elérni az álmait és a recept a jeek szerint sikeres.

Félelmetes a ringben. nőies a ringen kívül. Dwayne Johnson lánya sikerre van kárhoztatva.
Félelmetes a ringben. nőies a ringen kívül. Dwayne Johnson lánya sikerre van kárhoztatva. Instagram/avawee_
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés