Hirdetés
Hirdetés

Diétás tippek az ünnepi szezonra

Sajnos a karácsonyi időszakban szinte mindenkire felszalad egy kis extra súly, viszont utána ettől nagyon nehéz lehet megszabadulni. Néhány szuper trükkel, viszont az egészségednek is kedvezhetsz és a hízás miatt sem kell aggódnod.

Fasting

Erről a diéta módszerről már írtunk korábban, az ünnepek alatt is remekül alkalmazhatod! A gyakorlatban ez úgy nézne ki, hogy ha egy vacsorára vagy hivatalos, akkor kihagyod a reggelit és ebédre valami nagyon könnyű ételt válassz! Ez még a gyomrod szempontjából is jó döntés, ugyanis egy kiadós vacsora eléggé megterheli az emésztőrendszert.

Reggeli kondizás

A legjobb módszer a zsírégetéshez az éhgyomros cardio. Persze nem kell ennyire drasztikus módszerhez folyamodnod, elég ha egy picit több időt töltessz a futópadon az est vacsit pedig így előre „lemozgod”.

Nyújtás

A nyújtás teljesen átformálja az alkatodat. Ezt is érdemes a reggeli órákban végezned és így az anyagcseréd is sokkal gyorabb lesz a nap folyamán.

Citromos víz

Ha már az anyagcsere gyorsításáról van szó, akkor pedig a citromos vízzel biztos a siker, ugyanis ez bizonyítottan zsírégető hatású. Főleg a reggel fogyasztott langyos citromos víz!

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés