Hirdetés
Hirdetés

21 éves lett: ő Diana hercegnő jóképű unokaöccse - Keresett modell

2024. április 18-án ünnepelte a 21. születésnapját.

Samuel Aitken az 58 éves Victoria Lockwood fia. Az egykori brit modell először Diana bátyjának, Charles Spencernek volt a férje, fia a második házasságából született a dél-afrikai üzletemberrel, Jonathan Aitkennel. Három híres féltetsvére is van, a 33 éves Lady Kitty Spencer, valamint az ikrek, a 31 éves Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer.

Samuel Aitken a dél-afrikai Fokvárosban született és nőtt fel. A "Models.com" szerint egy ottani egyetemen tanul politikát, filozófiát és közgazdaságtant. A weboldal azokat az ügynökségeket sorolja fel, amelyekkel a fiatal srác szerződésben áll. 2022 óta dolgozik modellként, akárcsak egykor az édesanyja. Járt már az olasz Dolce & Gabbana luxusmárka kifutóján, és dolgozott a Kors és a Ralph Lauren közösségi média kampányaiban is.

Samuel jó kapcsolatot ápol a testvéreivel. Részt vett nővére, Amelia Spencer esküvőjén, aki 2023 márciusában ment hozzá Greg Malletthez Dél-Afrikában. Emellett részt vett húga, Kitty Spencer és a 65 éves Michael Lewis üzletember esküvőjén is, amelyre 2021-ben Olaszországban került sor. Kitty Spencer nemrég újabb örömhírrel lepte meg a családot: alig néhány hete jelentette be, hogy először lett anya.

Samuelt közel 12 ezren követik az Instán, miközben látszólag nem agaszkodik foggal-körömmel ahhoz, hogy ez a szám nőjjön. Hihetetlen jóképű srác.

Címlapfotó: Profiemdia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés