Hirdetés
Hirdetés

Megható vallomás a színpadon - Könnyes szemmel hallgatta Daniel Radcliffe párja

Megható szerelmi vallomást tett barátnőjének "Harry Potter", amikor elnyerte karrierje első Tony-díját.


A 34 éves Daniel Radcliffe június 16-án New Yorkban nyerte el első Tony-díját, a legjobb musical mellékszereplőjének járó elismerést kapta meg. A színész Charley Kringas szövegírót alakítja a Merrily We Roll Along című darabban. A Harry Potter sztárja 16 évvel ezelőtt debütált a Broadwayn , most az első elismerését zsebelte be, ami a "színházi Oscart" illeti. Miközben átvette a díjat, köszönetet mondott párjának, Erin Darke-nak, és gyakorlatilag szerelmet vallott neki a színpadon. A színésznő szemeibe könnyek szöktek.

A színésznő idősebb, látszólag magasabb is, de 12 éve boldogok.
A színésznő idősebb, látszólag magasabb is, de 12 éve boldogok. Profimedia/RedDot

Radcliffe megemlítette a 2023 áprilisában született fiukat is. Az amerikai apák napjára utalva így kezdte: "Anyukám és apukám itt van valahol - boldog apák napját, apa, mindkettőtöket nagyon szeretlek. Köszönöm, hogy Sondheimet játszottatok a kocsiban, és hogy ennyire szerettek engem". Majd hangsúlyozta: "És drága Erinem - te és a fiunk vagytok a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Annyira szeretlek, köszönöm szépen. Mindannyiótoknak nagyon köszönöm" - mondta a színész.

A Tony-díjakat 1947 óta osztják ki. A musical- és színházi szakma legfontosabb díjának számít így a többi nagy mellett mindig illik megemlíteni: a filmes Oscar, a zenei Grammy és a televíziós Emmy mellett. Az Antoinette Perryről elnevezett díjra minden olyan színdarab és musical jelölhető, amelyet az év során valamelyik Broadway színházban bemutattak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés