Hirdetés
Hirdetés

Csont és bőr: Nicole Kidmanért aggódik a világ - Videó

Mi a baj Nicole Kidmannel? A színésznő csont soványnak tűnik, az arca beesett, a bordái kilógnak.


Az ausztrál származású színésznp mindig nagyon karcsú volt, most azonban még a megszokottnál is vékonyabb. "180 centiméteres magasságával az ideális súly egy nő számára 68 kiló körül van. Kidman asszony valószínűleg 45 kilóhoz van közelebb. Ez már az alultápláltság határát súrolja" - mondta a BamS-nek Hollywood legjobb táplálkozási szakértője, Stuart Fisher. De miért diétázik 56 évesen 87 milliárd forintos vagyonnal a zsebében még mindig?

Nicole attól fél, hogy a showbizniszben töltött ideje a végéhez közeledik

- mondja a hollywoodi sztár egyik munkatársa. "Sokkal fiatalabb kollégákkal akar szerepekért harcolni. A hírnév függőséget okoz, és ez alól Nicole sem kivétel. Imádja a reflektorfényt" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő ismerős a Bild.de híre szerint, aki szerint Nicole fél, kikerül a Hollywood-i életből.

Férje, az 56 éves Keith Urban állítólag szintén szkeptikus felesége fogyókúramániájával kapcsolatban. A színésznő egyik alkalmazottja ezzel kapcsolatban azt mondta: "Folyamatosan azt mondja a feleségének, hogy jobban kellene vigyáznia magára, és kevésbé kellene stresszelnie a nap folyamán. De süket fülekre talál".

Címlapfotó: Instagram/nicolekidman

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés