Hirdetés
Hirdetés

Megható bejegyzést tett közzé a Cobra-11 sztár özvegye - lányait gyászolja

"Érzem Madita, Annik és Christian szeretetét" - írja Jessica a bejegyzésében.

A 49 éves Jessica Klepser a múlt héten egy csapásra elvesztette az egész családját. Férje, a Cobra 11 sztárja, Christian Oliver egy kis repülőgéppel zuhant le a karibi Bequia szigeténél. Lányaik, a 12 éves Madita és a 10 éves Annik is a fedélzeten voltak. Nehéz elképzelni a pilates-oktató fájdalmát, annak ellenére is, hogy a színésszel tavaly jelentették be a szakításukat. Úgy tűnik, képteen csendben megbírkózni a gyásszal, most először a közösségi oldalára posztolt. 

51 évesen egy tragikus balesetben hunyt el a színész és két lánya.
51 évesen egy tragikus balesetben hunyt el a színész és két lánya. Instagram/djdavizz_official

Érzem Madita, Annik és Christian szeretetét. Minden lépésnél mellettem vannak és figyelnek ránk...

Jessica azzal kezdte sorait, érzi az emberek szeretetét, a kedves szavakat, az együttérzést. Majd mindenkit arra kér, terjessze a szeretetet. "Öleljétek meg a szeretteiteket, mondjátok el nekik, hogy szeretitek őket, legyetek kedvesek egymáshoz. És ne vitatkozz és ne aggódj apró dolgokon. Nem éri meg. Az élet tl értékes, és ebben mindannyian együtt vagyunk" - folytatta sorait.

Megható sorokkal mondott köszönetet a színész özvegye.
Megható sorokkal mondott köszönetet a színész özvegye. Instagram/jess_k_wunda

Jessica gyermekeinek apja, a Cobra 11 színésze és két lányuk január 4-én ült fel egy kis repülőgépre. Sajtóhírek szerint a gép tulaja ajánlotta fel a fuvart, miután egy másik járatkat lemondta a légitársaság. Christian Olivernek esze ágában nem volt ezzel a géppel utazni, végül hirtelen meggondolta magát. Máig nem tisztázott, mi oozta a balesetüket, a kisgép a tengerbe csapódott.

Címlapfotó: Instagram/christianoliverofficial

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés