Hirdetés
Hirdetés

58 éves lett Cindy Crawford - Felismernéd 17 évesen? - Fotó

Hihetetlen, már az 58-at töltötte a szupermodell.

A 90-es éves hozta meg a világhírnevet Cindy Crawfordnak, aki a világ egyik legismertebb modellje lett. Azt azonban kevesen tudják, hogy már hosszú évekkel korábban tudatosan építette a karrierjét. Alig 17 évesen, 1983-ban részt vett egy szépségversenyen Acapulcóban, és második lett, majd a középiskola elvégzése után félbe is szakította tanulmányait, hogy a karrierjére koncentrálhasson. 1986-ban szerződést kötött a New York-i Elite ügynökséggel. Az abszolút áttörést pedig az 1990-es év hozta meg, amikor a Vogue címlapjára szerződtették.

17 évesen második lett egy szépségversenyen.
17 évesen második lett egy szépségversenyen. Profimedia/RedDot

Akkor Peter Lindbergh, sztárfotós olyan modellekkel együtt fotózta, mint Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz és Christy Turlington, azóta pedig a szupermodellek egyikeként emlegeti a világ. A szája bal sarka fölött lévő anyajegye pedig ikonikus védjegyévé vált.

58 éves lett a legenáds szupermodell. Évtizedeket tagadhat le.
58 éves lett a legenáds szupermodell. Évtizedeket tagadhat le. Instagram/cindycrawford

Cindy Crawford kedden 58 éve slett és ugyanúgy ragyog, mint 30 éve. A kétgyermekes anyuka 2000-ben vonult vissza a modellszakmától, de időnként még mindig feltűnik a kifutókon. Egyre gyakrabban egyik lánya, Kaia Gerber társaságában, aki anyja nyomdokaiba lépett és sikeres modell lett.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés