Hirdetés
Hirdetés

Bikinis képe miatt ünneplik Chrissy Teigent: ez az oka

Thaiföldön nyaralnak a családdal, friss képe hatalmas siker lett.


Sorra érkeznek a képek Chrissy Teigen és John Legend nyaralásáról, a sztárpár családja a Távol-keleten pihen. Az egyik posztot, amiben a modell bikiniben mutatta meg magát, különösen nagy hípe övezi - az oka lélekmelengető. Mert bár az elmúlt években az emberek többsége filterekkel, photoshopolt képeket osztott csak meg, Chrissy a jelek szerint most bátran vállalta a valóságot. És ahelyett, hogy kritizálnák őt a követők, egy emberként ünneplik őt.

Hitelesség a köbön

Hivatkozás másolása

Édesanyját látogatták meg Thaiföldön, képek tucatjait posztolták, mégis: Chrissyt a retusálatlan bikinis képe miatt ünneplik. A modell a gyermekével a karján mutatta meg a szülés utáni alakját, hatalmas sikert aratott vele. Míg sokan - akár híresek, akár nem - photoshopot használtak volna, Teigen nem, és inkább arra koncentrál, hogy boldog legyen és élvezze a nyaralását. És a legtöbben ezt köszönik meg neki - a hitelességét. "Van egy olyan érzésem, hogy ez a kép nem szerkesztett (gyönyörűen nézel ki), de emellett... köszönöm! Ezt azután írom, hogy épp most ettem meg egy grillezett sajtos szendvicset, és lefoglaltam egy fitneszórát holnapra" - írja egy rajongó.

Szülés utáni alakját mutatta meg bikiniben a modell, őt ünnepli a világ.
Szülés utáni alakját mutatta meg bikiniben a modell, őt ünnepli a világ. Instagram/chrissyteigen

Tény: ritka manapság a közösségi médiában az ilyenfokú pozitivitás és támogatás. Ezért is érdemel figyelmet Chrissy esete. No meg a bikinis képe is.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés