Hirdetés
Hirdetés

Celeb csajok, akik nagy lábon élnek

A női hírességek között is számos olyanakad, aki nem csak művészi teljesítményével, hanem figyelemreméltó fizikai adottságaival is kitűnik. Ebben az összeállításban olyan ismert személyeket mutatunk be, akiket az átlagosnál jóval nagyobb lábmérettel áldott meg a sors.

1. Uma Thurman – 42-es (US 11)

A híres színésznő, aki a "Kill Bill" című filmekben vált legendássá, gyakran visel extrém cipőket a vörös szőnyegen, amelyek kiemelik hosszú lábait.

2. Paris Hilton – 43-as (US 11)

A divatikon és médiaszemélyiség Paris Hilton 43-as méretű lábbal rendelkezik. Nyíltan beszélt arról, hogy nem mindig könnyű stílusos cipőket találni ekkora méretben, de mára megszokta, hogy egyedi cipőket készíttet.

3. Oprah Winfrey – 43-as (US 11)

A híres műsorvezető, Oprah Winfrey is nagyobb lábmérettel rendelkezik. Gyakran választ kényelmes, mégis elegáns cipőket, amelyek jól illenek a stílusához.

4. Khloé Kardashian – 42-es (US 10)

A Kardashian család egyik tagja, Khloé Kardashian 42-es lábmérettel rendelkezik. Gyakran beszél arról, hogy nagyobb testalkata miatt mindig külön figyelmet fordít a megfelelő lábbeli kiválasztására.

5. Meg Ryan – 42-es (US 11)

A romantikus vígjátékok sztárja, Meg Ryan szintén nagyobb lábmérettel rendelkezik. A stílusos cipők nála is kulcsfontosságúak, hogy harmonizáljanak egyedi megjelenésével.

6. Kate Winslet – 41-42-es (US 10-11)

A "Titanic" és sok más film ikonikus színésznője, Kate Winslet lábmérete is az átlagosnál nagyobb, de mindig sikeresen kombinálja cipőválasztásait az elegáns megjelenéssel.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés