Hirdetés
Hirdetés

Cardi B: "A karrierem az első, aztán a gyerekeim"

Merész kijelentés, ami hatalmas vitát vált ki.

A 31 éves Cardi B a világ egyik legsikeresebb női rappere. A Grammy-díjas énekesnő olyan hip-hop ikonok mellett foglal helyet a képzeletbeli polcon, mint az 52 éves Missy Elliot, a 48 éves Lauryn Hill és a 41 éves Nicki Minaj. A sikernek azonban ára van, ahogy az énekesnő a Rolling Stone magazin 2024. május 16-án megjelent számában elárulja - és ezt a gyerekei is megérzik

Első a karrier, aztán a gyerekek

Hivatkozás másolása

Cardi B bevallotta, hogy nem tud tökéletes feleség lenni, nemhogy hagyományos háziasszony: "Néha nem tudok feleség lenni. Olyan, mintha a karrierem átvenné az életemet. [...] A karrierem az első, aztán a gyerekeim. És akkor néha nem veszem észre, hogy annyi mindent a kapcsolatom elé helyezek"." - fogalmazott. Állítólag ez a folyamatos egyensúlyozás vezetett ahhoz is, hogy véget ért a házassága a 32 éves Offset-tel. Két gyermeke van az amerikai rapperrel. Lánya, az 5 éves Kulture Kiari Cephus 2018. július 10-én született. A kisfiú, a 2 éves Wave Set Cephus pedig 2021. szeptember 4-én.

Úgy tűnik azonban, hogy a rapper prioritásai folyamatosan változnak, ahogy az az interjú egy későbbi pontján kiderül. A Rolling Stone-nak egy másik beszélgetésében azt mondta: "A gyerekeim az elsők. A gyerekeim az elsők". Üzletasszonyként azonban így is mások segítségére szorul, ami a gyerekeit illeti. És ez teljesen érthető.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés