Hirdetés
Hirdetés

Brutális összeg: ennyibe kerültek Zendaya Challengers ruhái - Fotók

Többször is szokatlan, teniszezőket idéző ruhákbn jelent meg.


A "Challengers" című filmben, ami április 25. óta vetítenek a mozik, Zendaya az első nagy főszerepét játssza. De nemcsak a színészi teljesítményével, természetesen a lélegzetelállító megjelenésével is lenyűgözi a világot. Ahogy a "Dűne" sajtókörútján, a 27 éves sztár minden egyes premierre más-más megjelenést választott stylistja, Law Roach segítségével. És sose felejtették el az alkotás témáját, a teniszt. És nem sajnálták a pénzt sem az ötleteikre.

Brutális összegbe kerültek Zendaya ruhái - divatba hozta a teniszt.
Brutális összegbe kerültek Zendaya ruhái - divatba hozta a teniszt. Profimedia/RedDot

Ennyibe kerültek a sajtóturné ruhái

Hivatkozás másolása

A "teniszpályás szettek", amelyiket Zendaya az elmúlt hetekben mutatott be, nemcsak tökéletesen összeállítottak és jól átgondoltak voltak, hanem megvolt az áruk is. A Daily Mail beszámolója szerint Zendaya sajtóturné-öltözékei tekintélyes összegre, 230 ezer euróra rúgtak! Ez megközelíti a 90 millió forintot! De a lap cikke szerint egy picit sem meglepő, hiszen a gyönyörű színésznő kivétel nélkül olyan luxusmárkákat választott, mint a Louis Vuitton, a Calvin Klein és a Loewe.

Minden egyes helyszínen lenyűgözte a világot.
Minden egyes helyszínen lenyűgözte a világot. Profimedia/RedDot

A színésznő a legdrágább ruhát a római filmpremieren viselte. Zendaya a fehér Calvin Klein öltönyét egy Bulgari nyaklánccal párosította - hogy mennyibe került ez az ékszer? Nos, 100 ezer euró, azaz 39 millió forint az ára! Bár bátran kijelentjük, nem kellett a zsebébe nyúlnia semmiért, hiszen ezek a márkák tálcán kínálják nekik a termékeiket, ami számukra is nagy üzlet. Nem csoda, hiszen Zendaya ismét divatba hozta a teniszruhákat.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés