Hirdetés
Hirdetés

"Nagyon hiányzik az apám" - Megható bejegyzést tett közzé Rumer Willis

Rummer Willisnek "nagyon hiányzik" a demenciában szenvedő édesapja. Megható bejegyzést osztott meg.

Szívszprító posztot tett közzé Bruce Willis lánya: Rumer nem hallgatta el, mennyire hiányoznak neki a régi szép idők édesapjával. Rumer Willis csütörtökön, az Instagramon osztotta meg gondolatait egy fotó kíséretében. A Hollywood-i sztár a karján tartja kislányát, Rumer egy fehér ruhában, az ujjait rágcsálva ücsörög védelmező apja ölelésében. A fotó a nyolcvanas évek végén készülhetett, és a kopaszodó Brucenak még így is több haja volt mint a lányának.

A 80-as évek végén készülhetett ez a kép Bruce Willisről és a lányáról.
A 80-as évek végén készülhetett ez a kép Bruce Willisről és a lányáról. Instagram/rumerwillis

Ma nagyon hiányzik az apukám

-írta Rumer a képéhez, amihez egy könnyes szemű emojit is tett.

Mély betekintést engednek ezek a szavak az érzelmi életébe, ritka dolog, hiszen Rumer sosem nyilatkozik vagy beszél apja betegségéről. Azért különösen fájó lehet számára mindez, hiszen nemrég született meg a lánya, Louetta, aki biztosn örülne egy életerős, aktív nagyapának. A színészt affáziával diagnosztizálták, a hírt exfelesége, Demi Moore, felesége, Emma Heming-Willis, és lányai, Rumer, Scout, és Tallulah tavaly márciusban hozták nyilvánosságra. Idén tavasszal pedig azt is, Willis demenciában szenved.

Bruce Willis kommunikációs képessége nagymértékben lecsökkent

Hivatkozás másolása

Bruce Willis a betegsége miatt visszavonult, állapotáról azóta a felesége, Emma és lánya, Tallulah adnak rendszeresen tájékoztatást. Néhány hete pedig egy közeli bizalmasa is megszólalt. Barátja, a 69 éves Glenn Gordon Caron októberben a "New York Post"-nak elárulta, hogy az egykori akcióhős kommunikációs képessége mára erősen lecsökkent.

Címlapfotó: Instagram/rumerwillis

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés