Hirdetés
Hirdetés

Ki ez a fickó? Meztelen képpel irritál Britney Spears

Egy félmeztelen férfiról készült  fotót osztott meg kedden éjszaka az egyik közösségi oldalán. Felrobbant a világháló.

Egy formás férfi hátsó látszik Britney képén, amin egy félmeztelen férfi szelfizik egy tükör előtt. Az látszik, hogy a srámos fickónak van szakálla, az arca azonban rejtve maradt az emberek előtt. Nem csoda, hogy azonnal elindultak a találgatások: ki lehet ő és mit keres éjszaka Britney otthonában?! Máris bepasizott, miután szakított férjével, Sam Asgharivel.

Úgy tűnik, új szerelemről szó sincs - legalábbis ha hihetünk a 41 éves énekesnő képaláírásának: "Ez a nagybátyám" - magyarázta követőinek Britney, majd hozzátette: "Mi lenne, ha a háta az én arcom lenne?". A bizarr poszt és megjegyzés rengeteg kérdőjelet és kavarodást okozott rajongói közt. Mit is akar pontosan mondani ezzel Britney? És ez a fickó tényleg a nagybátyja?

Aztán nagyon hamar kiderült, Britney nem mondott igazat. A TMZ híre szerint a Britney Instagram-sztorijában látható izmos férfi állítólag Cade Hudson - Britney volt menedzsere és jó barátja. A válása óta állítólag ismét nagyon sokat vannak együtt, és többször fel is tűnt már az oldalain. Már csak az nem világos, mit akart elérni ezzel a poszttal, pláne a szöveggel.

Címlapfotó: Instagram/britneysprears

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés