Hirdetés
Hirdetés

Bizarr az ok: kitiltotta a luxusszálloda Britney Spearst a medencéjéből

Túl meztelen: egy luxusszálloda tiltólistára tette Britneyt.


Britney Spears rjó ideje gyakran meztelenkedik a saját közösségi oldalain, de ez a jelek szerint már nem csak a követőinek nem jön be. Sokan nem tudják, a luxusszállodák általában igyekeznek visszahívni a sztárvendégeiket, hogy reklámozzák őket, Britney Spears esetében azonban ez nem így van. Az énekesnő ugyanis nyilvánvalóan túl messzire ment. A Los Angeles-i Four Seasonsben ráadásul számtalan panasz is érkezett rá.

Britney egy ideje gyakran meztelenkedik a közösségi oldalán. A jelek szerint hotelekben is forgat.
Britney egy ideje gyakran meztelenkedik a közösségi oldalán. A jelek szerint hotelekben is forgat. Instagram/britneyspears

Bizarr - a szálloda lakói így jellemzik a világsztár viselkedését. Britney ugyanis sokszor fürdőruha nélkül, topless megy úszni a medencébe. Kellemetlen, de jezért ki is tiltották onnan. A wellnessrészlegből pedig kiemelten. "Lehet, hogy egy szupersztár, de ez nem jelenti azt, hogy azt csinálhat a Four Seasonsben, amit csak akar" - mondta egy bennfentes a The Sunnak. "Tavaly kitiltották a szállodából, majd visszaengedték, most pedig ismétnem akarják, hogy ott legyen" - tette hozzá.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés