Hirdetés
Hirdetés

"Komoly veszélyben" van Britney Spears - Mentálisan instabil, csődbe mehet

A jogi csatát megnyerte az apja ellen, megszűnt a gyámsága felette. A háborúban nem áll jól.


Hirtelen dühkitörések éttermekben és bizarr meztelen képek az Instagramon: a média és a rajongók is évek óta azt találgatják, vajon milyen egészségügyi állapotban van Britney Spears, akinek azóta is gyakran vannak hangulatingadozásai. Az énekesnő 13 éven át volt édesapja, Jamie Spears gyámsága alatt állt. Ezt 2021 végén szüntették meg, miután Britney eljárást indított az ügyben. Azt hihetnénk, hogy azóta egyre csak jobban és jobban van, de egy bennfentes szerint épp az ellenkezője az igaz.

Mint ahogyan arról a névtelen forrás a TMZ-nek beszámolt, a zenésznő mentálisan instabil és szinte teljesen elszigetelődött szociálisan. Ráadásul "komoly veszélyben" van a gyorsan változó hangulata miatt is. "A gyámság alatt rengeteg szabadsága volt, és a korlátozások azért voltak, hogy megvédjék. Most már nincs megvédve" - mondta a bennfentes.

Luxusra égeti a pénzt

Hivatkozás másolása

Visszakapott szabadságának köszönhetően Britney állítólag az utóbbi időben a pazar életmódnak hódolt. Állítólag egy-két havonta utazik, nemrég például Francia Polinéziába. A bennfentes szerint utazásonként közel egymillió dollárt költ magánrepülőgépekre, szállodákra és személyzetre, ami miatt hamarosan csődbe mehet. "Nem engedheti meg magának. Volt 60 millió dollárja, amikor a gondnokság megszűnt - és most ott tart, ahol a gondnokság kezdődött: a csőd veszélye fenyegeti" - mondta a névtelen forrás.

Britney állítólag már több mint négymillió dollárt fizetett ügyvédjének, Mathew Rosengartnak az apjával folytatott jogi viták során. A szabadságán kívül azonban a pereskedés anyagilag semmit sem hozott neki. Jamie Spears állítólag egy fillért sem fizetett lányának, mivel a gyámságot annak idején a bíróság engedélyezte. Cserébe azonban Britney állítólag kifizette apja ügyvédi költségeit, ami körülbelül kétmillió dollárra rúg. A bennfentes szerint az énekesnő egészségét az is egyre inkább rontja, hogy lassan elfogy a pénze.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés