Hirdetés
Hirdetés

Bradley Cooper: a lánya mentette meg az életét

Apaként hirtelen változott meg Bradley Cooper élete - most azt is elárulta, miért.


Évekig küzdött a drog- és alkoholfüggőséggel, de már majdnem 20 éve józan. A színész a Dax Sheparddal közös "Fotel Expert" nevű podcastben árulta el, hogy hatéves lánya, Lea hogyan segített neki abban, hogy újra megtalálja az élet értelmét. "Hogy őszinte legyek, nem vagyok benne biztos, hogy még mindig élnék, ha nem lennék apa" - mondta a 49 éves színész. A hatéves kislány, akinek az édesanyja Bradley volt párja, Irina Shaykkal, olyan számára, mint egy "horgony" - magyarázta.

A színész évek óta nyíltan beszél korábbi drogproblémáiról. Lea révén rájött, "hogy van valami, ami fontosabb önmagadnál" - mondta. Cooper azt is bevallotta, hogy a lánya születése utáni első hónapokban nem tudta eldönteni, hogy tényleg szereti-e a gyereket. De a kezdetektől fogva lenyűgözte, és lelkesen gondoskodott róla. "De vajon feláldoznám-e magam, ha valaki fegyverrel jönne?" És a válasz egy idő után már nem volt kérdés.

A színész 2015-től 2019-ig volt kapcsolatban Irina Shayk, orosz topmodellel. A pár lánya 2017-ben született. A kapcsolatuk azonban a szakításuk óta is baráti.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés