Hirdetés
Hirdetés

Több ezer fesztiválozó előtt: Bradley Cooper Gigi Hadidnak énekelt - Videó

Ez a pillanat valami egészen különleges volt - nem csak a Bradley Cooper-rajongóknak, a szupermodell, Gigi Hadidnak is!


A kaliforniai Napa városában megrendezett BottleRock fesztiválon hirtelen két sztár énekelt egy színpadon: a hollywoodi színész Bradley Cooper és a Pearl Jam frontembere, Eddie Vedder. A Csillag születik című 2018-ban bemutatott film egyik dalát, a "Maybe It's Time"-ot adták elő együtt. Ami igazán különlegessé tette ezt az alkalmat, hogy az előadást élőben nézhette végig Bradley új szerelme, Gigi Hadid is. A szupermodell ugyanis a közönség soraiban ült

Hadid és Cooper állítólag 2023 októbere óta járnak. Kapcsolatukat hivatalosan még nem erősítették meg, de számtalanszo rlátták már őket együtt: kézenfogva, csókolózva, de Taylor Swift koncertjén is. Most pedig a BottleRock fesztiválon. Gigi a közönség soraiból nézte végig szerelmét, majd állítólag együtt is vacsoráztak. A színész főzött a szpermodellnek. Milyen romantikus.

Gigi jóízűen ette a szerelme által készített szendvicset.
Gigi jóízűen ette a szerelme által készített szendvicset. Profimedia/RedDot

A fesztivál ételszínpadán Bradley ugyanis finom sajtos szendvicseket varázsolt a fesztiválozóknak - és persze egyet álmai nőjének, Giginek is, aki jóízűen falatozott szerelme alkotásából.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés