Hirdetés
Hirdetés

Nincs több kérdés: kéz a kézben jelent meg szerelmével Brad Pitt - Fotó

Állítólag 2022 óta vannak együtt, de Brad Pitt és Ines de Ramon csak ritkán mutatkozik együtt.

Együtt, kéz a kézben jelent meg a 60 éves Brad Pit és 34 éves ékszertervező szerelme, Ines De Ramon. Hétvégén a Forma-1-es brit nagydíjon látták őket együtt Nagy-Britanniában. A képeken az Oscar-díjas színész a Silverstone-i tömegben kíséri a szerelmét. A hollywoodi sztár élénksárga cipzáras kabátot, hozzá illő világos színű nadrágot, fehér pólót, mintás világos színű kalapot és napszemüveget viselt. Partnere egy rövid, babakék, hosszú ujjú ruhában jelent meg, amelyet fekete csizmával, arany nyaklánccal és napszemüveggel viselt.

Íme a hollywoodi álompár: 26 évvel fiatalabb szépség Brad Pitt szerelme.
Íme a hollywoodi álompár: 26 évvel fiatalabb szépség Brad Pitt szerelme. Profimedia/RedDot

Először 2022 novemberében röppent fel a pletyka, Brad Pitt és Ines de Ramon egy pár. Akkor egy Los Angeles-i koncerten vettek részt. Sajtóhírek szerint akkor állítólag már hónapok óta egy párt alkottak. Nem sokkal később a színész a barátainak a "barátnőjeként" mutatta be a New Jerseyben született tervezőt. Februárban pedig az is kiderült, a fiatal nő oda is költözött hozzá, és "boldogabb, mint valaha".  Annak, hogy Brad Pitt most egy Forma-1-es versenyen járt párjával, valószínűleg szakmai okai is vannak. Az Apple Films ugyanis egy autóversenyzős filmet forgat, aminek F1 lesz a címe, és Brad az egyik főszereplője.

Forma-1-ről szóló moziban játszik Brad Pitt.
Forma-1-ről szóló moziban játszik Brad Pitt. Profimedia/RedDot

Brad korábban Angelina Jolie felesége volt, akivel hat közös gyermekük van: a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh, és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne. A pár 2016 szeptemberében vált el, és azóta is folyik a válóperük. A 34 éves Ines 2019-től 2022-ig volt a 'Vámpírnaplók' sztárjának, a 41 éves Paul Wesley-nek a felesége

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés