Hirdetés
Hirdetés

Így csavarta az ujjai köré Brad Pittet Ines De Ramon - Fotók

Úgy tűnik, Brad Pitt tényleg megtalálta álmai nőjét Ines de Ramon személyében. De vajon hogyan sikerült neki?

A jelek szerint megérkezett: a 60 éves Brad Pitt körül hónapok óta eltűntek a pletykák és botrányok, az életének egy újabb fejezete zajlik csendben. Nagy szó ez, hiszen amióta 2016-ban bejelentették Angelina Jolie-val a válásukat, gyakorlatilag a kettejük harca a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Azóta azonban különösen nagy a csend, amióta egy alig 31 éves nő megjelent az életében. Egy bennfentes szerint Ines de Ramon nagyon jót tesz a színésznek, nem csoda, hogy már egy éve élnek boldogan együtt.

Már több mint egy éve boldogak együtt.
Már több mint egy éve boldogak együtt. Instagram/diicenmx

Ami biztos nagy jelentősséggel bír: fiatal kora ellenére De Ines is ismeri azt az érzést, amikor tönkremegy egy házasság. Alig több mint egy éve, 2022 szeptemberében szakított aVámpírnaplók sztárjával, a 41 éves Paul Wesley-vel, és 2023 februárjában hivatalosan is beadták a válókeresetet. "Brad és Ines kapcsolata kellemes, laza, mert a személyiségük egyezik" - mesélte nemrég egy bennfentes az amerikai "OK!" magazinnak a sztárpár kapcsolatáról.

Hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, de nem bújkálnak, ha dolguk van valamerre.
Hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, de nem bújkálnak, ha dolguk van valamerre. Instagram/mir_history_

"Mindketten halk szavúak és művészlelkűek, és egymás kreativitásából táplálkoznak. Mindketten osztoznak a művészet szeretetében" - folytatta a pár neve elhallgatását kérő ismerőse. Sőt, az is nagy pozitívum, hogy Ines nem színésznő és hollywoodi ambíciói sincsenek. De  van valami, amivel a fiatal nőnek végképp sikerült elbűvölnie Bradet. "Úgy tűnik, teljesen hidegen hagyja őt a hírneve" - tette hozzá a lap forrása.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés