Hirdetés
Hirdetés

Angelina Jolie + Brad Pitt: a válási háborúban a gyerekek is állást foglalnak

A gyerekek felügyeleti jogáért és a szőlőbirtokért folyik a harc.

Az egykori álompár, a 48 éves Angelina Jolie és a 60 éves Brad Pitt már nyolc éve harcol egymás ellen a bíróságon, és már eddig is rengeteg vád és állítás hangzott el mindkét oldalról a másikkal szemben. De vajon kié lesz a gyerekek felügyeleti joga? És kinek a kezébe kerül a Château Miraval birtok? Egy bennfentes a Life & Style-nak most meglepő dolgokat árult el, ami a pár közös gyermekeinek az álláspontját illeti. Elmondása szerint két táborra szakadtak a csemeték.

A testvérek a szüleikről vitatkoznak"

Hivatkozás másolása

Angelina Jolie igyekszik újra és újra bebizonyítani, milyen szoros a kapcsolata a hat gyermekével. Ha azonban az apukáról, Brad Pittről van szó, a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 17 éves Shiloh, a 17 éves Vivienne és az ikertestvére, a 15 éves Knox esetében már bonyolultabb a helyzet. Maddoxot Kambodzsából, Paxot Vietnamból, Zaharát pedig Etiópiából fogadta örökbe az ex-pár. Míg Shiloh, Vivienne és Knox a biológiai gyermekeik.

"Míg Maddox, Pax, Zahara és Vivienne szilárdan az Angie-csapat tagja, addig Shiloh és Knox továbbra is az apjukkal beszélgetnek. A többi gyerek nem érti a Bradhez való kötődésüket. Próbálják rábeszélni őket, hogy váltsanak oldalt, és ez nagy feszültséget okoz" - mondta a bennfentes az amerikai magazinnak. A színésznő egy friss bírósági beadványában pedig most először írt arról a repülőútról, ami miatt állítólag beadta a válókeresetet. Megrázó dolgokat állít Brad Pittel kapcsolatban.

Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig megütött

- állítja Jolie egy 2024 áprilisában benyújtott bírósági dokumentumban, majd: "A gyerekek mind megrémültek. Sokan sírtak".

Brad Pitt a bennfentes szerint elismeri, hogy hibákat követett el, "de Angelina könyörtelenül megfizetteti vele, amit tett". Úgy tűnik, Knox és Shiloh hajlandóak voltak adni egy második esélyt a Hetedik sztárjának. "Sokat találkoznak vele és SMS-eznek egymással. Shiloh-t és Knoxot mindig is különleges kötelék fűzte hozzá" - így a bennfentes. És bár Angelina Jolie nincs elragadtatva Shiloh és Knox és Brad kapcsolatától, a bennfentes biztos benne: "Óvatosan lépked, mert az utolsó dolog, amit szeretne, hogy elhidegüljenek egymástól".

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés