Hirdetés
Hirdetés

Brad Pitt: egy újabb pofon egy újabb gyermekétől

A következő mélyütés Brad Pittnek az Angelina Jolie-val folytatott rózsák háborújában.

Köztudott: a 15 éves Vivienne Jolie-Pitt nemrég egy színházi produkcióban csak Vivienne Jolie néven szerepelt. A jelek szerint egy lavinát indított el, sőt, a hollywoodi sztár másik lánya, Shiloh még tovább ment. A 18 éves lány állítólag hivatalosan is el akarja hagyni apja vezetéknevét. Erről ír az amrikai TMZ nevű portál. A lap szerint már be is nyújtották a hivatalos kérvényt. Innentől ez állítólag már csak formalitás és a hatóságok hivatalossá is tehetik a dolgot.

Első felnőtt döntése

Hivatkozás másolása

A TMZ szerint Shiloh a 18. születésnapján kérvényezte a névváltoztatást. Az első hivatalos cselekedete felnőttként tehát az, hogy megszabaduljon az apja nevéből származó vezetéknevétől. Korábban Shi Jolie-ként emlegette magát a privát Instagram-profilján. Táncosként építi a karrierjét, és szeretne önerőből érvényesülni, még akkor is, ha ez szinte lehetetlennek tűnik. Az édesanya vezetékneve a jelek szerint azonban nem zavarja.

Shiloh Jolie-Pitt állítólag nemrég azonban megsajnálta az apját. Legalábbis ezt állítja a Life and Style című amerikai magazin. „Megérti, hogy elhidegült néhány testvérétől, de bálványozza az édesanyját, és csak azt teszi, ami neki kényelmes” - áll a cikkben. Állítólag csak ő és Vivienne ikertestvére, a 15 éves Knox állnak még (részben) apjuk mellett

Angelina Jolie gyermekeivel, akiket még Brad Pitt-tel kötött házassága előtt fogadott örökbe, egyértelműbb a helyzet. A 22 éves Maddox, a 20 éves Pax és a 19 éves Zahara állítólag az anyjuk oldalán állnak. Utóbbi az egyetemén csak Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be. Lemondott apja nevéről, aki idősebb testvéreihez hasonlóan őt is örökbe fogadta.

Angelina Jolie 2016-ban adta be a válókeresetet Brad Pitt ellen, négy év házasság és tizenkét év kapcsolat után. Azóta rózsák háborúja dúl köztük, és nem csak a bíróságon.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés