Hirdetés
Hirdetés

Merész képen mutatta meg barátnőjét a teniszlegenda

Mozgalmas éven van túl a teniszlegenda - a jelek szerint szerelme szülőhazájában búcsúztatja az esztendőt.

Afrika nyugati partjainál fekszik a São Tomé és Príncipe nevű szigetállam, ahol most egy legendás világsztár tűnt fel a szerelme oldalán. Bizony, Boris Becker már egy éve szabad ember, miután csődbe ment és letöltötte az ezért rá kiszabott börtönbüntetés egy részét. Már ezekben a neház hónapokban is mellete volt szerelme, Lilian de Carvalho Monteiro, akivel azóta az olasz nagyvárosban, Milánóban telepedett le.

Szerelmével szerelmes képeket posztolt a börtönviselt teniszlegenda.
Szerelmével szerelmes képeket posztolt a börtönviselt teniszlegenda. Instagram/borisbeckerofficial

A teniszező szerelme szülőföldjére utazott. Az afrikai partoktól 200 kilométerre fekszik São Tomé és Príncipe szigetállama, ahol Lilian családja él. Édesapja, Victor az apró ország volt védelmi minisztere. Becker egy albumnyi képet osztott meg a látogatásukról: látható a lány apjával, egy étteremben, és csónakázás közben is. "Jó hangulatban, a kedvenc szigetemen, életem szerelmével várom egy hosszú és kanyargós év végét" - írta a fotókhoz. Egy különösen merészre sikeredett.

Igencsak merész kép is bekerült Becker albumába, Kilian szépségéhez kétség sem fér.
Igencsak merész kép is bekerült Becker albumába, Kilian szépségéhez kétség sem fér. Instagram/borisbeckerofficial

"Jó látni, hogy ilyen jól vagy" - írja az egyik rajongója és sokan osztották meg hasonló véleményüket. Úgy tűnik, Becker végre újra élvezheti az életét.

Címlapfotó: Instagram/borisbeckerofficial

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés