Hirdetés
Hirdetés

Beyoncé berobbantotta a cowboy-trendet a szettjével - Fotók

Nyolcadik stúdióalbumához, a "Cowboy Carter"-hez igyekszik divatot teremteni az énekesnő.

Beyoncé Knowles jelenleg a "Texas Hold 'Em"-mel és a "Cowboy Carter" című albumával ostromolja a slágerlistákat. És az életérzés nem csak a zenéiben, a megjelenésében is tükröződik, ami miatt hatalmas hype-ot váltott ki a cowboykalapok, csizmák, és bőrdzsekik körül. Tavaly olyan divatmárkák, mint a Louis Vuitton, a Stella McCartney és a Roberto Cavalli is kijöttek a saját cowboy szettjeikkel. Némiképp luxussal fűszerezve.

Beyoncé berobbantja a trendet

Hivatkozás másolása

Az énekesnő a lemeze megjelenése óta igyekszik mindenhová ebben a stílusban érkezni, még akkor is, ha azért annyira nem annyira feltánőek mint az album borítóján. Néha csak az XXL-es csattal ellátott bőröv adja meg az alaphangot, néha a rojtokkal és strasszkövekkel díszített kabátok, néha pedig az úgynevezett chaps, az a hagyományos bőrnadrág, amit a cowboyok a nadrágjuk fölött viselnek. És a számok nem hazudnak: Beyoncé albumának megjelenése óta a "cowboy kalap" keresések 212,5 százalékkal nőttek a Google statisztikái szerint.

Beyoncé belökte a cowboytrendet.
Beyoncé belökte a cowboytrendet. Instagram/beyonce

A "cowboy csizma" (+ 163 százalék) és a "bolo nyakkendő" (+ 566 százalék) Google-keresések szintén az egekbe szöktek.  Sőt, a Texas Hold 'Em című dalban a talpig farmerben pózoló énekesnőnek köszönhetően erre a szettre vonatkozóan is 120 százalékkal nőtt a keresések száma. Nem csoda, hogy nemrég Kim Kardashia is így jelent meg. De Bella Hadidot is láttuk nemrég cowboy kalapban.

XXI. századi cowboy girl
XXI. századi cowboy girl Instagram/beyonce

Címlapfotó:Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés