Hirdetés
Hirdetés

Váratlan bejelentés: ritka autoimmun betegségben szenved Kim Kardashian egyik fia

Ezúttal nem a külsejével szerez magának hírnevet Kim Kardashian: elárulta, hogy egyik fia egy ritka autoimmun betegségben szenved.

Szinte minden nap betekintést enged fényűző életébe az Instagramon. Kanye West exfelesége a drága autók, ékszerek és extravagáns ruhák mellett gyakran mutatja meg azt is a Kardashianok című műsorban, hogyan repüli körbe a világot a magángépével. Az érzelmeibe azonban csak ritkán enged bepillantást a 43 éves realitysztár, pláne, ha szomorú, vagy negatív dolgokról van szó. Most kivételt tett, és nyíltan beszélt gyermekeiről, Northról (11), Saintről (8), Chicagóról (6) és Psalmról (5). Elárulta: egyikük egy ritka autoimmun betegségben szenved.

A négygyermekes anyuka a „She MD” podcast egyik nemrég megjelent epizódjában árulta el: „Az állapot az anyukámtól származik, rám öröklődött, és én más formában adtam tovább a fiamnak, aki a vitiligo egy nagyon enyhe formájában szenved.” A webbeteg cikke szerint a "vitiligóban szenvedő betegek elveszítik a bőr színéért felelős festékanyag, a melanin termelésének képességét. Ez lassan növekvő, szabálytalan alakú fehér foltokat és fokozott napfényérzékenységet eredményezhet". Ebben a betegségben szenved a szupermodell, Winnie Harlow is, akinek védjegyévé váltak a fehér foltjai.

Kim Kardashian, aki maga is pikkelysömörben szenved, a podcast-interjúban nem részletezte, hogy melyik gyermeke szenved a betegségben. Azt azonban kifejtette, hogy a helyzetet egyelőre „kézben tartják”. Számára „igazi áldás” volt, hogy rájött és többet tudott meg a betegségről. „Bármit megtennék a gyermekeimért” - mondta meglepően nyíltan a valóságshow-sztár a podcastben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés