Hirdetés
Hirdetés

Újra inni kezd? - Ben Affleckék házasságáért küzd Jennifer Garner

Jennifer Garnerről mindig ott volt Ben Affleck mellett, most is, amikor ismét a házasságáért küzd.

Komoly szerelmi válságba került Ben Affleck, sajtóhírek szerint hetek óta küzdenek Jennifer Lopezzel, hogy megmentsék a házasságukat. Most az is kiderült, a színésznek a harcban nem akármilyen segítője van: volt felesége, Jennifer Garner. A „New York Post” most a sztárhoz közeli forrásokra hivatkozva számolt be erről.

Fél, hogy Ben visszaesik

Hivatkozás másolása

A legfrissebb hírek szerint Ben már elköltözött J-Lo-tól, utóbi pedig alig két napja mondta le a turnéját. A legfrissebb képeken pedig Jennifer Garner Ben Affleck társaságában ment el fiúk kosármeccsére és arra biztatja a férfit, dolgozzon a házasságán. S hogy miért akarja megvédeni volt férjét a szakítástól? Három gyermekük, Violet, Fin és Samuel miatt „Mindannyian tudjuk, hogy ha Ben kiesik a szekérről, Jennifer (Garner - a szerk.) lesz az, aki összeszedi a darabokat” - a lap forrása

Volt családja Ben Affleck legerősebb támasza.
Volt családja Ben Affleck legerősebb támasza. Profimedia/RedDot

Ben Affleck évekig küzdött az alkoholfüggőségével, elvonókúrára járt, majd általában visszaesett, és újra jöhetett az elvonó. Amikor 2018-ban ők ketten váltak, ugyanez volt a helyzet. „Életem legnagyobb hibája ez a válás” - mondta később egy interjúban Ben Affleck volt kapcsolatával összefüggésben. Aztán 2021-ben jött J-Lo, majd alig eg yévvel később az álomesküvő, és most az újabb nehézségek. Nem véletlen, hogy Garner aggódik, hiszen tudja, mit tehet egy ilyen szakítás a volt férjével. Könnyen kicsúszhat a lába alól a talaj.

Garner és gyermekei egyre gyakrabban bukkannak fel újra Ben Affleck társaságában.
Garner és gyermekei egyre gyakrabban bukkannak fel újra Ben Affleck társaságában. Profimedia/RedDot

Úgy tűnik, most Jennifer és három gyermekük a legnagyobb támasza.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés