Hirdetés
Hirdetés

Első képek: ismét anya lett a magyarok kedvenc színésznője

Vége a várakozásnak: megszületett a 42 éves színésznő második gyermeke.

Sienna Miller újra anya lett! A színésznőről és szerelméről, Oli Greenről egy lesifotós készített képeket: 2024. január 3-án, szerdán együtt sétáltak a londoni Notting Hillben. Kissé fáradtnak tűntek, a kezükben egy-egy kávéval, de mosolyogva és az már az első pillantásra feltűnik mindenkinek, a színésznő egy babahordozóval a mellkasán indult útnak, amiben egy apró fej tűnik fel némelyik képen.

Sienna Miller és Oli Green boldogan sétált újszülött babájával.
Sienna Miller és Oli Green boldogan sétált újszülött babájával. Instagram/rumor_has_it____

A színésznő 2022 februárja óta él kapcsolatban a 27 éves Oli Greennel, aki most először tapsztalhatja meg, milyen szülőnek lenni. Millernek a korábbi kapcsolatából Tom Sturridge-dzsel már van egy 11 éves lánya, Marlowe. A színésznő korábban már több interjúban is gyakran elmondta, régóta szeretne egy másik gyermeket. "Ez az, amihez a legjobban értek" - fogalmazott a Vogue-nak.

A babaváró bulin minden rózsaszínben pompázott.
A babaváró bulin minden rózsaszínben pompázott. Instagram/savannahmiller

A színésznő és szerettei napokkal ezelőtt már egy babaváró bulit is tartott, amiről Sienna nővére osztott meg kpeket az oldalán. A szobák, a dekoráció, a ruhák - minden rózsaszínben pompázott, ami alapján ismét kislánya születhetett a színésznőnek. Még egy apró körömszalont is felállítottak, ahol a vendégek rózsaszínre festethették a körmeiket. A pár egyelőr enem szólalt meg.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés