Hirdetés
Hirdetés

Saint-Tropezből kürtölte világgá: babár vár a magyar szépségkirálynő - Fotó

“Kis kör, magánélet, boldog szív, békés élet” - ezekkel a kifejezésekkel és egy a címlapon szereplő ultrahang képpel közölte az örömhírt.

Kilenc éve már, hogy indult a Magyarország Szépe versenyen, amit végül meg is nyert. A világversenyen nem sikerült a legjobbak közé kerülnie, de a közösségi oldalán azóta is lenyűgözi az országot. Több mint 110 ezer követője is erről árulkodik. Ez a szám legutóbb akkor nőtt meg ugrásszerűen, amikor szerepelhetett a Farm VIP nevű valóságshowban, ahol hetekig bizonyíthatta, megállja a helyét, ha a vidéki életről van szó, is. Kiss Daniella ritkán enged betekintést a magánéletébe, most épp ezt tette. Nem akármilyen fotóval közölte: babát vár.

Bikini, címlap, szerelem

Hivatkozás másolása

Egy hófehér bikiniben, egy címlapot az arca elé tartva közölte a hírt a volt szépségkirálynő a világgal. A címlapon születendő gyermeke ultrahangos képe látható. Méretes betűkkel kiemelve: úton van. Az alcím szerint idén decemberben szülezi majd meg, a baba neme azonban egyelőre kérdéses. Gyanítjuk, egy későbbi posztban leplezik majd le, ha kiderül. A képen egyébként a szépségkirálynő mellett ott ál a születendő gyermekének az apja is, aki féltően érinti meg szerelme pocakját. Az arca a képen neki sem látszik.

Érkezik a trónörökös - Kiss Daniella anya lesz.
Érkezik a trónörökös - Kiss Daniella anya lesz. Instagram/daniellakiss

Címlapfotó: Instagram/daniellakiss

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés