Hirdetés
Hirdetés

Ilyen trükkösen rejtette el a terhességét Hailey Bieber

Az év híre derült ki a napokban: Hailey Bieber és Justin Bieber szülők lesznek. Nem akárhogy titkolták eddig a nagy hírt.

Ismét örök hűséget fogadtak egymásnak, ráadásul ezzel egyidőben készült az a megható videó, amiből egyértelműen kiderült, Hailey Bieber babát vár. A pocakja ráadásul már akkora, hogy valóságos csoda, hogy eddig titokban tudták tartani. Bár, most utólag azért egyértelműen kiderül, zseniális trükkökkel oldották ezt meg. Erről képek is árulkodnak!

Hailey Bieber és legjobb barátnője, Justine Skye egyedi stílussal fokozta a hangulatot a Coachella fesztivál harmadik napján. Hailey ismét egy szemet gyönyörködtető XL megjelenésben mutatkozott: egy túlméretezett főiskolás dzsekit és egy széles szárú cargo nadrágot visel, amihez egy edzőcipőt vett fel. Gyanítjuk, ezzel is a terhességét akarta leplezni.

Buli a barátnővel? Ebben az Xl-szettben nyoma sincs a terhességnek
Buli a barátnővel? Ebben az Xl-szettben nyoma sincs a terhességnek Profimedia/RedDot

A Revolve fesutiválról Hailey Bieber frissen, sportosan és elegánsan távozott Palm Springs-ben. A modell egy élénkzöld Nike pólót viselt trendi papucsokkal, karján pedig lazán lóg ehy fémszínű kabát. Most, utólag már tudjuk, nem véletlenül a hasa előtt tartja azt. A sugárzó mosolya azonban elárulja Hailey-t - utólag.

Itt a pocak, hol a pocak?
Itt a pocak, hol a pocak? Profimedia/RedDot

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés