Hirdetés
Hirdetés

Itt a bejelentés: első gyermekét várja a popsztár - Fotók

Teljesült Olly Murs nagy vágya: a brit popsztár, aki idén májusban Károly király koronázásán is lenyűgözte a világot, apa lesz.

Bő négy hónappal az angol Osea szigetén tartott álomesküvőjük után a brit popsztár, Olly Murs és fitneszmodell felesége, Amelia Murs egy cuki fotóval jelentette be a hírt december 6-án: érkezik az első gyermekük. most babát várnak. Az örömtől sugárzó Amelia a falnak dől, fehér pólóját feltűrve, hogy mindenki láthassa növekvő babapocakját, férje, Olly közben mellette áll, és izgatottan mutogat a kis babapocakra, kezében egy ultrahangos képet szorongatva. "Baby Murs 2024-ben érkezik" - olvahsató a kép alatt.

Százezrével érkeznek a like-ok és gratulációk a sztárpár fotójához.
Százezrével érkeznek a like-ok és gratulációk a sztárpár fotójához. Instagram/ollymurs

A párnak az elsők közt egy igazi világsztár, a 46 éves Ronan Keating gratulált, tapsoló kezeket posztolt a fotó alá. Voltak, akik meg az örömhír kapcsán most ismét a pár júliusi esküvőjét emlegeti fel, ami gyakorlatilag egy vidámparkra emlékeztette a világot. Színpadi produkciók, körhinták, amerre a szem ellát. Olly már ezt követpen hangot adott a vágyának, reméli, rövidesen apa lesz. Nos, az X-Factor felfedezettjének ez a vágya is teljesül.

Címlapfotó: Instagram/ollymurs

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés