Hirdetés
Hirdetés

"Aztán már hárman voltak" - Ez a sztárszínész apa lett

Első gyermekük, egy kisfiú, néhány napja született.

„És aztán hárman lettek": Luke Grimes felesége, a 40 éves Bianca Rodrigues Grimes 2024. október 17-én, csütörtökön egy édes képet posztolt az Instagramon, amelyen a pár boldogan, együtt látható első gyermekükkel. A fotón a Yellowstone című amerikai sikersorozat sztárja szeretettel öleli magához mosolygó feleségét és a láthatóan alvó babájukat. A büszke anyuka néhány nappal korábban, október 10-én tett közzé egy fotót, amelyen egyedül látható gyermekével. Azt is elárulta, hogy kisfiút várnak. Az új képhez, amelyen Luke Grimes felesége tartja a kezében a kisbabájukat, Bianca Rodrigues Grimes azt írja: „Üdvözöllek a világon, kisember”. A színész és felesége egyelőre nem árulták el, hogy mi a baba neve, és azt sem, hogy pontosan mikor született.

Megérkezett a sztárpár kisfia.
Megérkezett a sztárpár kisfia. Instagram/realbiancarodrigues

A leendő anyuka augusztusban egy tükörszelfivel jelentette be a közösségi oldalán, hogy terhes. A képen a sziluettje és a babapocakja volt látható. Azt is írta, hogy alig várja, hogy találkozhasson az utódjával. Luke Grimes és brazil származású felesége 2018 novembere óta házasok: „Házas ember vagyok, és mindennél jobban szeretem a feleségemet. Örökké együtt leszünk” - lelkendezett Grimes a USA Todaynek adott tavalyi interjújában. Ő egy „igazi angyal”.

A színész többek között a Yellowstone című sorozatból és A szürke ötven árnyalata című filmsorozatból ismert. Szerepelt az „Amerikai mesterlövész” című filmben és a „True Blood” című sorozatban is.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés