Hirdetés
Hirdetés

Tehetetlen volt: elszerették Németh Kristóf párját

"Le voltam fagyva abban a helyzetben" - mondta.

Wossala Rozina, Dobos Evelin, Curtis és Németh Kristóf lesz a héten a vendége az ATV #Bochkor című műsornak, a Naphire.hu információi szerint pedig utóbbi kamerák előtt, szokatlan komolysággal mesélte el a történetét: elszerették a párját. “Nem csak olyan volt, hogy valaki ráment a nőmre, hanem azt is végignéztem tulajdonképpen, hogy elszereti” - mondta a színész Bochkor Gábor egyik kérdésére, majd az is hozzátette: visszagondolva ez már teljesen látható volt. De vajon miért nem tett semmit akkor? A színász ezt is elmondta.

Dobos Evelin, Wossala Rozina, Curtis és Németh Kristóf lesz a #Bochkor vendége.
Dobos Evelin, Wossala Rozina, Curtis és Németh Kristóf lesz a #Bochkor vendége. Instagram/atv_magyarorszag

“Akkor még nem volt bátorságom teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban, ami már biztos változás a mai énemhez képest” - mondta a Naphire.hu-nak a Fórum Színház igazgatója, aki azt mondja, tudja, hogyan lehet megelőzni az ilyen helyzeteket. “Azt gondolom, hogy kérdezni és mondani is nagyon fontos: “Figyelj! Nekem az nagyon jó, hogy te ilyen és ilyen vagy”, “Figyelj, nekem az nem jó hogy ezt így csináljuk, ahogyan élünk, ahogyan viselkedsz mostanában,…”. És ugyanez az ellenkezőjére is igaz: “Figyelj, aggályaim vannak - jól látom?”, “Mi van benned?” - mondta Kristóf.

A színész szerint akkor náluk az őszinteség és a kérdések maradtak el. S hogy mit csinált Wossala Rozina, amikor az ő párját akarták a szeme láttára elcsábítani? S mit gondol Dobos Evelin a hűtlenségről? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: ATV

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés