Hirdetés
Hirdetés

P. Diddy jelenlétében bántalmazhatta az asszisztensét Kanye West

Újabb súlyos vádak Kanye „Ye” West ellen.

Egykori asszisztense egy újabb váddal egészítette ki a rapper ellen már meglévő perét. Kim Kardashian exférje állítólag elkábította és szexuálisan zaklatta őt - egy stúdiómunkálat során, ahol a botrányhős zenész P. Diddy is jelen volt. Lauren Pisciotta már júniusban jogi lépéseket tett Ye ellen, többek között szexuális zaklatással, ki nem fizetett bérekkel és ellenséges munkakörnyezettel vádolva őt. A Washington Post és a TMZ egy másik incidensről is beszámolt, és ennek az alkalomnak a szemtanúja volt Sean Combs, azaz P. Diddy is, akivel szemben jelenleg megszámlálhatatlan bántalmazási ügy van folyamatban. 

A beszámoló szerint Kanye meghívta őt egy stúdióba. Amint odaért, neki és a többi jelenlévőnek italokat szolgáltak fel, de nem nagyon akart inni. Pláne, hogy miután ivott pár kortyot, hamar rájött, hogy kezd zavart lenni, majd elvesztette az uralmát a teste és a hangja felett. Hogy ezután mi történt, arra a fiatal nő nem emlékszik. Másnap reggel viszont nagyon szégyellte magát, mert meg volt győződve arról, hogy hülyét csinált magából a munkahelyén. De nem ez volt a helyzet. Évekkel később Pisciotta felfigyelt egy vitára Kanye és akkori felesége (feltehetően Kim Kardashian - A szerk.) között, aki azzal vádolta őt, hogy megcsalta Pisciottával.

A fiatal nő össze volt zavarodva, ezért úgy döntött, beszél a zenésszel, hogy eloszlassa a pletykákat - csakhogy kiderült, hogy ez valójában az igazság. Kanye azt mondta volt asszisztensének, hogy a kérdéses estén „csináltak valamit együtt”. Pisciotta ma már biztos benne, hogy az italok közé kábítószert kevertek. A júniusi vádakat a zenész szóvívője visszautasította, az újabbakra egyelőre nem reagáltak

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés