Hirdetés
Hirdetés

"Túl sok volt" - Könnyes interjút adott a vetéléséről a magyarok kedvenc színésznője

Anne Hathaway 2015-ben megjárta a poklot. A Broadway-szerződése során egy pilótát alakított, aki gyermeket szül - miközben a magánéletében elveszíti a gyermekét. A hollywoodi sztár most egy interjúban idézte fel a fájdalmat.
Amikor a 41 éves Anne Hathaway 2019. június 24-én az Instagramon bejelentette, hogy várandós második fiával, a 4 éves Jackkel, senki sem tudta, mi zajlik valójában a hollywoodi színésznőben. Az Oscar-díjas színésznő először hozta nyilvánosságra "a meddőség és a fogantatás poklát", amin férjének, Adam Shulmannak, 42 évesnek keresztül kellett mennie. A párnak nem volt könnyű teherbe esnie. 2015-ben, egy évvel első fiuk, Jonathan születése előtt Anne elvetélt. A tragikus élményről most a Broadway-eljegyzés alatt beszélt a Vanity Fairnek adott interjújában.

Anne Hathaway elvetélt: "Az első alkalom nem jött össze nekem"

Anne Hathaway hat héten át minden este közel 85 percig állt egyedül a New York-i Public Theatre színpadán. A "Grounded" című Broadway-darabban egy terhes vadászpilótát alakított, akinek a pszichéjét a háború emberi ára merítette ki.
"Egy színdarabban játszottam, és minden este a színpadon kellett szülnöm" - emlékszik vissza Anne a Vanity Fair címlapsztorijában. E mindent tőle megkövetelő elkötelezettség közepette vesztette el a gyermekét. "Az első alkalom nem jött össze nekem" - mondja Hathaway visszatekintve.
"Túl sok volt. El kellett mondanom az igazat"

Egy este a barátok megnézték Anne előadását, és meglátogatták a színfalak mögött. Ekkor mondta el nekik az igazságot. "Túl sok volt, amikor úgy tettem, mintha minden rendben lenne a színpadon. El kellett mondanom az igazat, különben..." Anne Hathaway röviden megtorpant, majd a 2019-es Instagram-posztjára lapozott. Mert ez a szokatlanul nyílt poszt még ma is sokat jelent neki. Nem csak azt akarta elárulni, hogy terhes. "Tekintettel arra a fájdalomra, amit a teherbeesésemmel kapcsolatban éreztem, álságos lett volna valami teljesen boldogságot posztolni, amikor tudom, hogy mindenki története ennél sokkal árnyaltabb." Anne könnyek között: "Nagyon nehéz valamit ennyire akarni"


Hathaway így folytatja: "Aztán amikor jól ment nekem, és a másik oldalon álltam [...] azt akartam, hogy a nővéreim tudják: 'Nem kell mindig kegyesnek lenned. Én látlak téged, és én voltam te'".

Ahogy ezek a szavak elhagyták a száját, Anne szeme megtelt könnyel - írja a Vanity Fair. Kifejti: "Nagyon nehéz valamit ennyire akarni, és közben azon tűnődni, hogy vajon nem csinálsz-e valamit rosszul". Ezek erős szavak egy olyan nőtől, aki bátorítani akarja a többi szenvedőt - és minden bizonnyal így is tesz.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés