Hirdetés
Hirdetés

Ritkaság! Lányával, Vivienne-nel jelent meg Angelina Jolie a vörös szőnyegen

"A kívülállók" musical változatának premierjén tették a tiszteletüket.


A 48 éves Angelina Jolie a 15 éves lányával, Vivienne-nel jelent meg a vörös szőnyegen csütörtök este. Az Oscar-díjas színésznő egy csillogó, aranyszínű, földigérő ruhában érkezett, egy világosbarna kabátot is vett hozzá. A haját lazán, lágy hullámosra formázva viselte. Lánya, Vivienne egy elegáns kék overallt viselt, amikor csatlakozott a musical szereplőihez és édesanyjához a vörös szőnyegen. Angelina Jolie ugyanis a musical producere.

Tiszteletbeli asszisztensék dolgozott A kívülállók musicalen, anyjával jelent meg a vörös szpnyegen Vivienne.
Tiszteletbeli asszisztensék dolgozott A kívülállók musicalen, anyjával jelent meg a vörös szpnyegen Vivienne. Profimedia/RedDot

A People magazin szerint Angelina Jolie 2023 augusztusában jelentette be, hogy producerként fog dolgozni a The Outsiders, azaz A kívülállók című új musicalen. Akkor már azt is hozzátette: lánya, Vivienne tiszteletbeli asszisztensként fog dolgozni a produkcióban. Jolie a premieren a lapnak elmondta, lánya, Vivienne a legnagyobb színházrajongó a családban. Sőt: "Ő egy nagyon kemény asszisztens", akitől még dorgálást is kapott.

Angelina Jolie-nak hat gyermeke van volt férjével, a 60 éves hollywoodi sztárral, Brad Pitt-tel: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17, és az ikrek, Knox, 15, és Vivienne. A két színész a Mr és Mrs Smith című film forgatásán jött össze, 2012-ben jegyezték el egymást, majd 2014-ben házasodtak össze. Jolie 2016 szeptemberében adta be a válókeresetet, jogi harcuk azóta is folyik.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés