Hirdetés
Hirdetés

20 kilót fogyott az Amerikai pite sztárja - Hihetetlen, hogyan - Fotók

Véget ért az "Így jártam anyátokkal" című sikersorozat, a színésznő azóta sem tétlenkedett.

Az Amerikai pite vörös, látszólag szende Michelle-jét alakította a 90-es évek végén, Alyson Hannigan karrierje azóta is szárnyal. A 49 éves színésznő legutóbb a Dancing with the Stars amerikai megfelelőjében elkápráztatta a rajongóit. Nem csak mentálisan, fizikálisan is alaposan megváltozott a műsornak köszönhetően. Az ötödik helyig táncolta magát partnerével, Sasha Farberrel, és 20 kilótól szabadult meg a táncnak köszönhetően.

Alyson Hannigan másokhoz hasonlóan rengeteget edzett és gyakorolt a műsor során hétről-hétre, hogy minden mozdulata tökéletes legyen - és persze közben rengeteg kalóriát is égetett el. Az olyan táncoknál, mint a foxtrott, a diszkó, a flamenco vagy a swing, ez óránként körülbelül 300 kalóriát jelenthet. Nem csoda, hogy a színésznő néhány hét alatt alaposan megváltozott, amit egy előtte-utána képpel ünnepelt meg.

Néhány hét alatt 20 kilót fogyott az Amerikai pite sztárja.
Néhány hét alatt 20 kilót fogyott az Amerikai pite sztárja. Instagram/alysonhanningen

Az előtte-utána mindent elmond. Leadtam 20 kiló súlyt és érzelmi terhet a @dancingwiththestars-on töltött időm alatt.

'Nem tudom eléggé megköszönni Sasha Farbernek, hogy segített legyőzni a bizonytalanságomat és eljuttatott arra a magabiztos és erős helyre, ahol ma vagyok!" - közölte a színésznő, aki jövőre már az 50-et tölti majd.

Címlapfotó: Instagram/alysonhanningen

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés