Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták Hailey Bieber nővérét: gusztustalan dolgot tett - Fotó

Gusztustalan jelenetek a szórakozóhely WC-jében.


Letartóztatták a 27 éves Hailey Bieber idősebb testvérét, a 31 éves Alaia Baldwin Aronow-t múlt szombaton, miután állítólag egy használt tamponnal dobált meg egy csapost egy szórakozóhelyen. A hírről a Page Six egy rendőrségi jelentésre hivatkozva számolt be. Az 57 éves színész, Stephen Baldwin lányát egyszerű testi sértés és magánlaksértés vádjával tartóztatták le. Az incidens állítólag a klub személyzeti mosdójában történt. Megdöbbentő részleteket közöltek, miközben nyilvánosságra került Alaia rendrőségen készített képe is.

Alaia Baldwin részegen tombolt a bárban. A rendőrsgen ért véget az este.
Alaia Baldwin részegen tombolt a bárban. A rendőrsgen ért véget az este. Profimedia/RedDot

A pultos azt mondta, hogy Alaia megkérte, hogy használhassa a mosdót, mert tampont kellett cserélnie. Amikor a klub alkalmazottja nem sokkal később belépett az illemhelyiségbe,  a beszámolók szerint Baldwin hozzávágta a tamponját. Ezt követően lépett közbe egy kidobó és kikísérte a lányt a klubból. A 31 éves nő azonban megragadta a kidobót, a haját tépte, egy másik kidobót nemi szerven ütött - és minderről videó is készült.

160 ezren követik az idősebb Baldwin-lányt, most kattant rajta a bilincs.
160 ezren követik az idősebb Baldwin-lányt, most kattant rajta a bilincs. Instagram/alaiabaldwin

Alaia Baldwin viszont azt állította a rendőrségen, hogy "erőszakkal eltávolították" a klubból. A vécét kellett használnia, hogy kicserélje a tamponját és hányjon és azt is tagadta, hogy megdobta vele a pultost. Szerinte ő csak védekezett a kidobókkal szemben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés