Hirdetés
Hirdetés

Az Agymenők sztárja kifecsegte a titkot: John Galecki megtette!

A magánéletben is hasonló sikerekről érkezett hír.

Az Agymenők című kultikus sorozatban Johnny Galecki "Leonard"-ként csapta a szelet Pennynek, akit Kaley Cuoco alakított. A kocka végül elérte a célját, meghódította a nőt. Az Architectural Digest magazinnak a 48 éves sztár most egyszerre két bombát is ledobott: Galecki bejelentette, hogy titokban feleségül vette párját, Morgant. Ráadásul megszületett első közös gyermekük is.

Megmutatta álomotthonát - és kikotyogta magánéleti titkait.
Megmutatta álomotthonát - és kikotyogta magánéleti titkait. Instagram/sanctionedjohnnygalecki

Azt nem árulta el, mikor volt az esküvőjük, és azt sem, mikor született meg a kislányuk, Oona Evelena. A sztár felesége azonban az építészeti és lakberendezési magazinnak készített fotósorozat idején már látszólag mindenórás terhes lehetett. Az is kiderült, Galecki sosem érezte magát otthon Los Angelesben, noha 30 évet élt ott. Jelenlegi otthonát 2018-ban vette és 2020-ban költözött oda Tennessee államba.

Összeházasodtak és már két gyermeket nevelnek.
Összeházasodtak és már két gyermeket nevelnek. Instagram/sanctionedjohnnygalecki

A kis Oona Evelena saját szobát kapott, állatos tapétával, bézs színű szőnyeggel és egy óriás plüssnyúl is vogyáz rá. A ház többi része talán a legjobban a különböző színek és bútorok színes keverékeként írható le. A színésznek van egy nagyobb fia is az előző házasságából.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés