Hirdetés
Hirdetés

Sokat fogyott a Ábrahám Edit - Elárulta a titkát - Fotók

A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra is.

„Sajnos, felszaladtak rám s plusz kilók miután véget ért a sorozat" - ismerte el a Barátok közt Berényi Klaudiája, aki egyúttal egy örömhírről is bezsámolt. Nemrég Perepelica Claudia jógaoktató segítségével kezdett el megismerkedni egy különleges ázsiai mozgásformával és relaxációval. „Mindig is érdekelt az ázsiai, keleti kultúra. Annak titokzatossága, misztériuma, a sportjai, az ételei. Kipróbáltam egy különleges jógát, de azt mondják, hogy soha nem késő. Hiszem, hogy az életben mindennek eljön az ideje. Mindig is szerettem sportolni, ez pedig egy izgalmas mozgásforma és relaxáció, ami nagyon érdekel. Mostanában bátrabban próbálok ki új dolgokat, úgy érzem, hogy könnyebben irányítom a testem, mióta lefogytam” – magyarázta Edit, aki tudja mikor és mit hibázott.

A jóga nem csak a fogyásban segítette a Barátok közt sztárját.
A jóga nem csak a fogyásban segítette a Barátok közt sztárját. Bp_Kurír

A színésznő azt is elárulta, rátalált egy testsúlycsökkentő mátrixra, aminek a segítségével megszűnt az édesség utáni sóvárgása is. "Felszabadítottam a szervezetemet a mérgektől és zsíroktól, nem koplaltam, a kúra mellett szerencsére erre nem is volt szükség” - árulta el a színésznő. Motivációja pedig bőven akad.

Rá se ismerni a népszerű színésznőre.
Rá se ismerni a népszerű színésznőre. Bp_Kurír

„Nagyon motivált a fogyásban, hogy fiatalos nagymama akarok lenni, és sokáig egészséges maradjak. Az is motivált, hogy ne végigguruljak az utcán, hanem csinos legyek. Mióta leadtam 8 kilót, megnőtt az önbizalmam, jobb érzéssel nézek a tükörbe. Imádom, hogy új távlatok nyílnak előttem. Például korábban sosem próbáltam volna ki a jógát, pedig a stresszhelyzetekből kiutat jelent ez a fajta mozgás, teljesen lelazít. Úgy érzem, hogy átalakítja az embert, a gondolkodást, a tartást” – meséli a kortalan színésznő.

Címlapfotó: Bp_Kurír

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés