Hirdetés
Hirdetés

A legnépszerűbb modellek az Instán

Az Instagram a szupermodellek számára fontos platform, ahol rajongóikkal kapcsolatot tartanak, és a legújabb divatkampányokat, életmódjukat, valamint stílusukat osztják meg. Az alábbiakban néhány olyan szupermodellt sorolok fel, akik a legnagyobb népszerűségnek örvendenek az Instagramon:

1. Kendall Jenner
  • Kendall a Kardashian-Jenner család tagja, és egyike a világ legjobban fizetett modelljeinek. Az Instagramon több mint 290 millió követője van, ahol rendszeresen oszt meg divatbemutatós képeket, kampányokat és privát életének pillanatait.
2. Gigi Hadid
  • Gigi Hadid világszerte ismert modell, aki számos nagy divatház kampányában és bemutatóján vett részt. Az Instagramon több mint 80 millió követővel büszkélkedhet, és gyakran oszt meg divat- és életmóddal kapcsolatos tartalmakat.
3. Bella Hadid
  • Gigi húga, Bella Hadid is rendkívül népszerű modell. Az Instagram követőinek száma meghaladja a 60 milliót. Posztjai között megtalálhatók divatfotók, kampányok és a mindennapi életének pillanatai.
4. Emily Ratajkowski
  • Emily egy modell és színésznő, aki több mint 30 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Rendszeresen posztol divat-, fürdőruha- és életmóddal kapcsolatos képeket, valamint a saját márkája, az Inamorata promócióit is megosztja.
5. Hailey Bieber
  • Hailey Baldwin, aki most már Justin Bieber feleségeként Hailey Bieber néven ismert, szintén népszerű szupermodell az Instagramon. Követőinek száma több mint 50 millió, és rendszeresen posztol divatfotókat, kampányokat, illetve betekintést enged a magánéletébe.
6. Rosie Huntington-Whiteley
  • A brit modell és színésznő, aki a "Victoria's Secret" angyala is volt, körülbelül 20 millió követővel rendelkezik. Posztjai között gyakran szerepelnek divatfotók, szépségápolási tanácsok és személyes pillanatok.
7. Cara Delevingne
  • Cara Delevingne nemcsak szupermodell, hanem színésznő is, aki egyedi stílusáról és merész megjelenéseiről ismert. Az Instagramon több mint 40 millió követője van.

Ezek a szupermodellek nemcsak a divatipar ikonikus alakjai, hanem hatalmas befolyással is rendelkeznek a közösségi médiában, ahol milliók követik őket.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés