Hirdetés
Hirdetés

A legnagyobb amerikai légitáraság nem engedett a fedélzetre egy mini kutyust

Lin Marie több, mint fél millió követővel rendelkezik a Tiktokon. A lány karácsonyra szeretett volna a családjához repülni, viszont a becsekkolásnál óriási sokk érte. A toy uszkár kutyusa minden útra elkíséri, viszont most a pultnál közölték vele, hogy a kedvence túl nagy és biztosan nem repülhet a fedélzeten.

A csajszi persze az egészet videóra vette az első vitától kezdve és feltette a profiljára, ahol már több, mint 6 millió megtekintésnél jár a videó. Végül a főnökkel is beszélt a reptéren az ügy érdekében, de sajnos haza kellett mennie és aznap már nem repülhetett. A videóban a kutyust is megmutatta és az a sokkoló az egészben, hogy talán a csivava az egyetlen fajta, ami kisebb egy toy uszkárnál... Illetve többször is említette, hogy a kutya súlya bőven belefér a fedélzeti limitbe.

Később egy live videó alkalmával az egyik követője segített neki foglalni egy jegyet egy szuper állatbarát járatra és biztonságban megérkeztek a lány családjához. A fejleményekről ebben a videóban mesélt:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés