Hirdetés
Hirdetés

A legkülönlegesebb celeb eljegyzések

A hírességek eljegyzései gyakran különlegesek és látványosak, hiszen a sztárok szeretnek nagyot alkotni és egyedülálló élményekkel meglepni a párjukat. Íme néhány különleges celeb eljegyzés, amelyek emlékezetesek maradtak:

1. Kanye West és Kim Kardashian
  • Kanye West 2013-ban a San Francisco-i AT&T Parkban kérte meg Kim Kardashian kezét. Az üres stadiont bérelte ki az alkalomra, és egy 50 fős zenekart fogadott fel, akik Kanye egyik kedvenc dalát játszották. A nagy pillanatot a kivetítőkön az "Please Marry Me!!!" (Kérlek, légy a feleségem!) felirat tette felejthetetlenné. Az eseményen a pár barátai és családtagjai is részt vettek.
2. Tom Cruise és Katie Holmes
  • Tom Cruise 2005-ben a párizsi Eiffel-torony tetején kérte meg Katie Holmes kezét. Párizs, a "szerelmesek városa," tökéletes hátteret adott a romantikus pillanatnak. A jegygyűrű egy 5 karátos ovális gyémánttal díszített gyűrű volt.
3. David és Victoria Beckham
  • A focista David Beckham 1998-ban egy meglehetősen rendhagyó eljegyzést szervezett: egy étteremben, ahol egy korona alakú gyűrűvel kérte meg Victoria kezét. A gyűrű egy különleges, háromsoros gyémántgyűrű volt, és az eljegyzést követően mindketten azonos típusú, gravírozott eljegyzési gyűrűt viseltek.
4. Orlando Bloom és Katy Perry
  • Orlando Bloom egy rendkívül kreatív és romantikus módon, egy helikopteren kérte meg Katy Perry kezét 2019-ben. A különleges helyszín mellett egy virág alakú, rubin és gyémánt köves eljegyzési gyűrűvel tette emlékezetessé az alkalmat.
5. Machine Gun Kelly és Megan Fox
  • 2022-ben Machine Gun Kelly egy igen szokatlan módon kérte meg Megan Fox kezét: egy két részből álló gyűrűt készíttetett, ami smaragdból és gyémántból állt. Az egyedi gyűrű két különálló köve akkor válik teljessé, ha együtt viselik, ezzel is szimbolizálva a kapcsolatuk kettőségét és egységét.
6. Ben Affleck és Jennifer Lopez
  • Ben Affleck 2021-ben egy rendkívül ritka, zöld gyémánttal díszített gyűrűvel kérte meg Jennifer Lopez kezét. A zöld szín Lopez egyik kedvence, és szerencsés színként tartja számon. Ez volt a második eljegyzésük, miután az első, 2002-es eljegyzésük és az esküvőjük elmaradt.
7. Nick Jonas és Priyanka Chopra
  • Nick Jonas 2018-ban, a Tiffany & Co. londoni üzletében záratta be az üzletet, hogy kiválaszthassa a tökéletes gyémánt eljegyzési gyűrűt Priyanka Chopra számára. Az eljegyzésre egy különleges utazás során került sor, és Nick egy indiai utazás alatt kérte meg a színésznő kezét.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés